نقش های کاربری در وردپرس
تخصیص نقش به کاربران از مهمترین نیازهای هر وبسایت بشمار میآید، هر وبسایتی پس از گذشت مدت زمانی توسعه یافته و ممکن است برای حفظ، گسترش و انجام قسمتهای مختلف آن به متخصصان و کاربرانی نیاز پیدا کنید تا بتوانید انجام هر بخش را بر عهده یک کاربر یا متخصص قرار دهید، بنابراین لازم است برای هر کاربر یک نقش و دسترسی جداگانه ایجاد کرده تا بتوانند تنها به بخش موردنظر دسترسی داشته باشند و دیگر قسمتهای سایت برای آنها غیرقابل مشاهده و ویرایش باشد. سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس این امکان را برای شما فراهم کرده تا به آسانی نقشهای کاربری مختلفی را در وردپرس ایجاد کرده و یک سطح دسترسی مجزا به هر کدام نیز اختصاص دهید، چنانچه به تازگی با وردپرس آشنا شدهاید توصیه میکنیم ابتدا قبل از مطالعه این مقاله، مقاله آموزش وردپرس را مطالعه کرده، سپس با ما همراه باشید تا نقش های کاربری در وردپرس را به شما معرفی کنیم.
معرفی انواع نقش ها در وردپرس
معرفی انواع نقش ها در وردپرس
وردپرس بطور پیشفرض دارای نقشهای کاربری زیر میباشد:
مدیر کل
ویرایشگر
نویسنده
مشارکتکننده
مشترک
در ادامه به طور جداگانه نقش کاربران در وردپرس را به شما معرفی خواهیم کرد.
مدیر به کلیه بخشهای مدیریتی وردپرس دسترسی دارد و قادر است کاربران جدید اضافه کرده، دسترسیهایی را به آنها اختصاص دهد و به سایر کاربران موجود در پیشخوان وردپرس نیز نظارت داشته باشند. ویرایش و یا نصب یک قالب جدید، نصب و حذف افزونهها، ویرایش و حذف پستها و مطالب موجود در سایت، ویرایش اطلاعات و یا حذف کاربران از دیگر اختیارات مدیر میباشد. این نقش تنها برای صاحب اصلی سایت استفاده میشود.
از دیگر نقشهای پیشفرض موجود در وردپرس ویرایشگر نام دارد، ویرایشگر به کلیه مطالب و محتواهای سایر کاربران دسترسی دارد و قادر است آنها را ویرایش و به طور کامل مدیریت کند. تمامی دسترسی نقش ویرایشگر محدود به نظارت محتواها و مطالب، ویرایش، حذف، اضافه و انتشار آنها میباشد.
نویسنده قادر است مطلب و محتوایی را ایجاد، مدیریت و انتشار دهد و برای انتشار نیاز به تایید مدیر یا ویرایشگر نخواهد داشت؛ همچنین می-تواند مطلب خود را ویرایش و یا حذف نمایند، اما اجازه ویرایش مطالب سایر کاربران را ندارد. نویسندگان امکان مشاهده نظرات مربوط به مطلب موردنظر را دارند اما قادر به تایید یا حذف آنها نمیباشند.
از دیگر نقشهای پیشفرض در وردپرس مشارکتکننده نامیده میشود، این نقش دارای محدودیت بسیاری است و وظیفهی آنها محدود به نوشتن، ویرایش و مدیریت پست جدید میباشد به طوری که حتی امکان منتشر کردن مطلب را نخواهند داشت. آنها نیز همانند نویسندگان قادر به تایید و یا حذف نظرات نیستند.
نقش مشترک زمانی به کار میرود که میخواهید کاربران و بازدیدکنندگان سایت قبل از مشاهده و یا به اشتراکگذاری نظرات به سیستم وارد شوند، این نقش در واقع هیچگونه دسترسی خاصی در سایت ندارد و تنها کاری که میتواند انجام دهد مدیریت و دسترسی به مشخصات خود و پروفایل سادهای که برایش تعریف شده است میباشد. این پروفایل شامل اطلاعاتی از قبیل نام کاربر، تصویر یا آواتار کاربر، بخش مربوط به بیوگرافی، لینک شبکههای اجتماعی و تغییر رمز عبور است.
نکته: درصورتی که تمایل به تغییر نقش کاربری هرکدام از کاربران خود دارید میتوانید از منوی کاربران وارد گزینه همه کاربران شوید. حال از این قسمت کاربر مورد نظرخود را جستجو نمایید و وارد ویرایش کاربر شوید. حال از بخش “نقش” میتوانید نقش کاربران را تغییر دهید.
انتخاب نقش کاربری و تعیین سطح دسترسی کاربران
امروزه تعیین سطح دسترسی به کاربران در وبسایتها از مهمترین اقدامات ضروری میباشد و وردپرس امکان افزودن نقشهای کاربری مختلفی را برای شما فراهم آورده است تا به راحتی بتوانید به هر یک از کاربران دسترسی خاصی به بخشهای مختلف وبسایت را فراهم آورید. سیستم مدیریت محتوای وردپرس بطور پیشفرض دارای چندین نقش مدیر، ویرایشگر، نویسنده، مشارکت کننده و مشترک میباشد که متناسب با نیاز خود میتوانید هر یک از این نقشها را به کاربران اختصاص دهید، در این مقاله به معرفی نقش کاربران در وردپرس پرداختیم، امیدواریم با مطالعه این مقاله با معرفی نقش کاربران در وردپرس و میزان دسترسی آنها آشنا شده باشید. شما میتوانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاهها با ما مطرح کنید.